Terwijl u geniet van uw welverdiende vakantie aan de Costa Blanca, en zin heeft in een gezellig diner voor uw gezelschap, maar niet de tijd hebt om ervan te genieten? Bent u zelf urenlang (of dagen) in de keuken in plaats van genieten van de tijd met uw vrienden en familie zoals u dat wilt? Heeft u een familiefeest of een speciale gebeurtenis en u wilt echt iets memorabels? Zoek niet verder ……… onze prive kok dienst is het antwoord op uw behoeften.

Onze prive kok service is opgericht om de behoefte van degenen die hun gasten iets speciaals willen bieden door ons de organisatie te geven van een elegant gastronomisch etentje voor vrienden, familie of zakenpartners in alle rust, comfort en gemak van uw eigen huis.

Genieten meer van een intiem en ontspannen diner voor twee of met enkele goede vrienden of misschien heeft u een belangrijke zakelijke klant. De voordelen van onze prive kok dienst omvatten alle benodigdheden zodat u uw tijd kunt besteden aan het vermaken van uw gasten en u serveert de door ons bereidde gerechten in of bij uw huis, en biedt dus een unieke en plezierige ervaring voor u en uw gasten.

Onze dienstverlening bestaat uit de voorbereiding van de gastronomische maaltijden in uw huis, of het geven van een kook cursus paella cq tapas, de schoonmaak achteraf, en rustig vertrekken terwijl uw gasten genieten van dessert. We hebben jaren van training en ervaring gecombineerd in een persoonlijke service die beschikbaar is om u te helpen met uw speciale gelegenheid, niets is ons dan ook te klein of te groot.

We preferen niet om een standaard tariefstructuur voor te stellen. De reden hiervoor is dat onze catering wordt gedaan in uw woning (op de plaats van het evenement), en het is simpelweg onmogelijk om de prijzen te noemen. Wel geven we u een eerste consult om u een idee te geven van de mogelijkheden. Ervaringen uit het verleden heeft ons bewezen dat alle dingen gewoon niet gelijk zijn gemaakt.

In plaats van onze prijzen vooraf vast te stellen, hebben we ontdekt dat het veel beter is om elk diner en event individueel te behandelen, op basis van de opdracht van u als client. Dit is de eerlijkste manier van prijsstelling, omdat onze offerte zal worden bepaald door verschillende factoren.

Meer info vindt u op onze website http://www.costablanca-holiday.com/privatecook.php?lang=nl