Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

stoom braden

  • wim

    Heeft iemand van jullie een idee hoe maggi dit voor elkaar heeft gekregen? Een kip in braadzak stomen en dan een krokant korstje? groet

  • rene113

    Maggi doet dit al langer in Polen en Rusland en in Engeland wordt dit reeds 10 jaar verkocht door een ander bedrijf

    Maar Maggi kan het groot introduceren, ofschoon Friki het ook al 10 jaar levert

  • wim

    Maar hoe krijgen ze het dan krokant? In een braadzakje! Groet Wim

  • rene

    Je moet de braadzak 5 min voor het einde openknippen en het malse vlees krokant laten worden

  • rene

    Beste Wim,

    Als je de laatste 5 - 10 minuten de zak openscheurt dan komt er een korstje op de kip.

    De eerste tijd gaart de kip in de zak en wordt heerlijk mals en neemt de kruiden op.

    de laatste 5 - 10 minuten zijn voor het korstje.

    je kunt ook zakken bij mij bestellen www.ovenbag.nl 10 stuks voor Euro 2,69 en dan koop je de kruiden apart.

    Is veel goedkoper.

    groeten

    Rene