Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Gezocht; instellingskok voor tijdelijke opdracht

  • Sander van Gaal

    Mijn naam is Sander van Gaal en ik ben Recruiter bij Maandag, een landelijke detacheringsorganisatie. Momenteel ben ik voor een zorginsteeling in de omgevig van Alkmaar op zoek naar een instellingskok voor ongeveer 2 a 3 maanden (ter ziektevervanging) Het gaat om een functie voor 24 uur in de week, op de maandagen, dinsdagen en donderdagen van 07:30-16:00.

    Je bereidt 700 a 800 maaltijden per dag, via ontkoppeld koopproces. Je dient hier ook ervaring mee te hebben.

    Heb je interesse? Neem dan contact op met mij op 06 8168 7565.

  • Leen Boon

    hallo, het is wel een verouderde advertentie maar ik zoek werk als instellingskok met uitzicht op een contract. Mogelijk kan ik iets betekenen voor uw organisatie.

    Hier mijn CV. Met vr. groet,

    Leen Boon.

    CURRICULUM VITAE.

    PERSONALIA

    Naam: Leen Boon

    Adres: Strakonicestraat 10

    Postcode: 3402 SP

    Woonplaats: IJsselstein

    Tel: 030-2543725

    Mobiel: 06-57259518

    E-mail: boon0659@planet.nl

    Geboortedatum: 4 mei 1964

    Geboorteplaats: Reeuwijk

    Nationaliteit: Hollands

    Rijbewijs: B-C-E

    Burgerlijke staat: Gehuwd

    BHV: ja

    Opleidingen.

    1977-1979: Consumptieve techniek te Gouda

    1979-1985: Opleiding 3e en 2e instellingskok

    1987-1988: Opleiding Dieetkok

    1989-1990: Opleiding Management non-profit I.S.W.

    1992-1993: Opleiding bedrijfsorganisatie L.O.I.

    1993-1994: Opleiding Leermeester S.V.H.

    Voor al deze opleidingen heb ik met goed gevolg het diploma behaald.

    Het diploma 3e en 2e instellingskok heb ik via het leerlingstelsel

    behaald.

    Het diploma dieetkok heb ik in samenwerking met onderstaande werkgevers behaald.

    De overige diploma’s heb ik in eigen tijd behaald

    Werkervaring.

    In de periode 1979-1985 heb ik als leerling-kok gewerkt bij de volgende

    werkgevers:

    • De Reehaven, verzorgingshuis te Reeuwijk.

    • Bloemendaal, verpleeghuis te Gouda

    • De Ronssehof, verzorgingshuis te Gouda

    • St. Jozef ziekenhuis te Gouda.

    Vervolgens heb ik vanaf 1985 bij de volgende werkgevers gewerkt:

    • Defensie: de militaire dienstplicht vervuld als kok-chauffeur

    • Verzorgingshuis Beth-San te Moerkapelle als zelfstandig werkend kok

    • Het Bleulandziekenhuis te Gouda als dieetkok

    • Verzorgingshuis Favente Deo als zelfstandig werkend kok

    • Verzorgingshuis De Haven te Bunschoten-Spakenburg als hoofd keuken

    • Verzorgingshuis Vreeswijk als souce-chef keuken te Nieuwegein

    • Verzorgingshuis Ewoud Gasthuis als hoofd keuken en na 5 jaar hoofd interne dienst.

    Hier had ik het volgende takenpakket:

    • Dagelijkse verantwoordelijkheid voedselvoorziening

    • Waarborgen van de continuïteit voeding en huishouding

    • Functioneringsgesprekken voeren

    • Overleg management

    • Werkoverleg met 4 disciplines

    • Inkoop voeding en huishoudelijke materialen

    • Dieetadviserend

    • Contacten leveranciers, bewoners clienten

    • Ontwikkelen beleid interne dienst

    • Financiele en budgetverantwoordelijkeheid

    Op dit moment heb ik een betrekking van 36 uur in “ SVH” in Soesterberg als zelfstandig werkend kok..

    Vrijwilligerswerk: wijkouderling in de PKN gemeente IJsselstein

    Referenties:

    Dhr. W. Nicolaas, bestuurder/directeur van Vecht en IJssel

    030-6869496

    Dhr. G. de Vos, hoofd keuken verzorgingstehuis Beth-San te Moerkapelle

    079-5931840

    Dhr. B. Rietveld, hoofd keuken Gouwe Cuisine te Reeuwijk

    0182-301358