Beste aankomende nieuwe collega,

Wil jij werken op een camping direct aan de Atlantische oceaan? (Vlakbij de bekende badplaats Perros-Guirec, het St. Tropez van Bretagne)

Wij zoeken een vrolijke, energieke en eventueel Frans sprekende collega voor het seizoen 2012, die goed zelfstandig kan werken en die bij twijfel alles durven te vragen. Bij ons duurt eerlijkheid het langst. Wij staan open voor goede ideeën en eigen initiatieven.

- Ben je ouder dan 18 jaar?

- Vind je het niet erg om langere tijd van huis te zijn?

- Ben je in één van de onderstaande periodes beschikbaar?

- Wil jij een geweldige ervaring, waar je nog lang van kan

genieten?

Horecapersoneel:

01 april 2012 – 30 september 2012 (kok) 1x

01 juli 2012 - 01 september 2012 (keukenhulp) 1x

Je zal in een 6-persoons mobile home op het terrein aan de rand van de camping slapen, gezamenlijk met 2 andere Nederlandse of Belgische stagiair(e)s en/of medewerkers (18-25 jaar), die ook bij ons op de camping werkzaam zijn.

Heb jij zin om samen met ons er een onvergetelijke zomer van te maken, een waanzinnige tijd te hebben met leeftijdgenoten en ben je na het lezen van deze advertentie zo enthousiast geworden?

Laat het ons dan snel weten via rcnportlepine@hotmail.com en wie weet nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek in januari 2012!! We ontvangen graag je motivatiebrief met curriculum vitae en een recente foto.

Reiskostenvergoeding, kost en inwoning worden verzorgd!

Je mag al je vragen op ons afvuren!

Met vriendelijke groeten,

Danny Nauts en Ayla van Putten.

Kijk op onderstaande link voor meer informatie!

RCN Port l'Epine