Het Grangärde Hotel is op zoek naar een kok en een gastvrouw / gastheer.

Ons hotel ligt in de provincie Dalarna in Zweden en zowel ’s zomers als ’s winters aantrekkelijk voor toeristen, conferentiegasten, zakelijke reizigers etc. Maar om ons restaurant nieuw leven in te blazen zijn wij op zoek naar een stel die ons hierbij behulpzaam kunnen zijn. Eén van beiden moet een zelfstandig kok zijn en de ander zal de taak krijgen om o.a. als gastvrouw, gastheer op te treden in ons restaurant.

Wij willen 5 dagen per week lunch en diner kunnen serveren.

Ons restaurant biedt plaats aan 70 gasten en is geheel opgeknapt. Onze keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en voldoet aan de hygiëne eisen van de gemeente.

Wij kunnen jullie een ruim appartement aanbieden in ons hotel en verder zullen jullie verdiensten afhangen van de omzet van het restaurant.

Uiteraard krijg je alle hulp die je nodig hebt van ons om je hier te vestigen en in te werken. De Zweedse taal hoef je niet machtig te zijn, dit kun je hier leren maar wel een aanbeveling is dat je je goed verstaanbaar kunt maken in het Engels.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt Zweden je een mooi land om te wonen reageer dan op deze oproep. Ons emailadres is LJFM56@gmail.com, en onze website is www.grangardehotell.se.